אודות

הסניף הראשון של רשת המסעדות האסיאתית ג’אפן ג’אפן נפתח בירושלים בשנת 2004. הסגנון המיוחד של ג’אפן ג’אפן הפך בתוך זמן קצר להצלחה מסחררת. כעת, יש לרשת ג’אפן ג’אפן סניפים בכל רחבי הארץ ומסעדות נוספות עומדות להיפתח בקרוב.
ההצלחה של ג’אפן ג’אפן מבוססת בראש ובראשונה על שילוב מדויק בין איכות לפשטות. אתם מוזמנים ליהנות מאוכל אסייתי מגוון בסגנון מזון מהיר כשכל המנות והמתכונים של ג’אפן ג’אפן הם באיכות הגבוהה ביותר. הרשת מייצרת את כל המוצרים שלה, החל מהנודלס וכלה ברטבים המיוחדים. סניפי ג’אפן ג’אפן מקפידים מאד על הטריות וכל המוצרים מוכנים במקום. חלק מהמוצרים וחומרי הגלם מיובאים באופן אישי, היישר מהמזרח הרחוק.

מטבח פאן אסייתי

המנות של ג’אפן ג’אפן הן בסגנון פאן-אסייתי. הקו הקולינרי המוביל של הרשת הוא יפן-סין-תאילנד. אך עם זאת, תוכלו למצוא בתפריט גם השפעות ממדינות נוספות במזרח אסיה. לרשת ג’אפן ג’אפן תפריט מגוון בו תוכלו להינות מכ-80 מנות שונות. תוכלו לבחור מבין כ-15 סוגי מנות בשרים וכ-15 סוגי מנות עוף. להנאתכם, הרשת מציעה גם מבחר מנות נודלס ותפריט סושי עם מבחר עצום.
הסושי של ג’אפן ג’אפן מגולגל עבורכם על ידי סושימנים מקצועיים שהגיעו מחו”ל. האצות היפניות המקוריות, אשר עוטפות את האורז האיכותי, מציבות את הסושי של ג’אפן ג’אפן בשורה הראשונה של המסעדות האסייתיות בישראל.

משלוחים אסייתיים

על מנת להפיץ את הבשורה האסייתית, עורכים סניפי ג’אפן ג’אפן משלוחים אשר מגיעים מדי יום למאות בתים ומשרדים. הרשת עומדת להשיק בקרוב גם סניפים חדשים בסגנון בר-אסייתי עם מקומות ישיבה ומתמחי לאוונצ’. צוות המטבח המעולה של ג’אפן ג’אפן מורכב הן מטבחים מחו”ל שהינם מומחים בתחומם, והן מטבחים ישראליים מקצועיים. עובדי הדלפק והמלצרים הם עובדים צעירים (מרביתם אחרי צבא) והאווירה במקום תוססת וקצבית. בכדי לשמור על האיכות והאחידות, הרשת פועלת תוך כדי ליווי קולינרי קפדני

ג'אפן ג'אפן אודות סושי ניגר, סוגי סושי שוניפ

מצטערים, אנו סגורים כעת. שעות פתיחה: ימים א' - ה' 11:00 - 23:00 | שישי וערבי חג 11:00 - 14:00 | מוצ"ש ומוצאי חג - 18:00 - 23:00